Niet alleen schoenen, maar ook mooie Giorgio riemen zijn hier te koop

Nooit geweten dat je via de site van Van Bommel niet alleen schoenen, maar ook hele mooie Giorgio riemen kan krijgen. Zo was ik al een tijdje op zoek naar een mooi cadeautje voor een vriend van mij, een vriend die werkelijk alles al heeft. Daarom is het elke keer weer een hele opgave om iets origineels voor hem te kopen. Ik heb namelijk regelmatig al hele leuke schoenen online gekocht, tot ik op de pagina met mooie riemen terecht kwam. Omdat ik weet dat mijn vriend altijd een zwak heeft voor merken, leek het me een geweldig idee om voor hem zo een mooie riem te kopen. Voor de kleur heb ik zijn moeder gevraagd, dat wist ik echt niet, maar weet wel dat hij dit nog niet heeft. Binnen een paar dagen na mijn bestelling had ik de riem al in huis, net op tijd voor zijn verjaardag. Nog even een mooi papiertje erom heen gedaan en ik was klaar om naar het grote feest te gaan. Normaal heeft mijn vriend altijd wel zijn woordje klaar, maar toen hij mijn cadeautje uitpakte stond hij met zijn mond vol tanden. Hij was zo blij met deze riem dat hij even niet op de juiste woorden kon komen, maar het was zeker een geslaagd cadeau.  foto1