De boormachine die u nodig heeft

Boormachine

U zoekt een goede, betaalbare boormachine van een bekend merk? Dan bent u bij fixami.be aan het goede adres. Nergens anders is het aanbod aan kwalitatief uitstekende machines zo groot als hier. Van bekende en minder bekende merken en met een hoge en lage capaciteit. Kopen bij fixami.be biedt bovendien nogal wat voordelen.

Boormachine

Kiezen van de juiste boor

Voor u een boormachine aanschaft is het goed om duidelijk te hebben waar de machine vooral voor gebruikt gaat worden. Zo bepaal je eerst of u een klopboor, een schroefmachine of een accuboor nodig bent. Is dat helder? Kies dan het juiste wattage, dit kan variƫren van 230 tot wel 1800 watt, zoals er ook onderscheid wordt gemaakt tussen het toerental dat kan verschillen tussen de 420 en 4500. Ook belangrijk is de boorcapaciteit. Werkt u vooral met hout, dan kiest u kiezen tussen de 9 en 70 millimeter. Bij metaal liggen de waarden tussen de 6 en 32 millimeter. Ook het type boorkop speelt een voorname rol. U kunt kiezen voor een snelspan en tandkrans of voor een mk2 of mk3 boorkop. Daarna is het nog een kwestie van een keuze maken tussen merken als Metabo, Makita, Bosch, MIllwaukee, DeWalt, Hitachi en Fein. Daarnaast koopt u bij fixami.be ook aanverwante zaken als een tas of koffer of een systeemkoffer.

Kopen bij fixami.be betekent kopen voor een aantrekkelijke prijs en betekent altijd een snelle levering. Bovendien wordt garantie gegeven op de machine en helpt een team ervaren medewerkers u graag bij het zoeken naar de voor u perfecte boormachine.